Boicot al acte de apertura de Universitat Pública. #4o

 

El próxim dijous 4 d’octubre a les 12h es l’acte d’opertura del curs 2012/13 de la Universitat Politécnica de Valencia, on sol acudir diferents politics i carrecs públics, entre els cual hi han gran part dels responsables de les retallades a la nostra universitat, del País Valencia i de tot l’estat.

Juan Juliá (Rector de la UPV) espera tindre un acte d’obertura amb «enorme calma» i «respecte» , espera que no contestem i no demostrem la nostra indignació, la nostra rebel·lió i la nostra ira contra aquells q

ue ens furtem els drets que tantes dècades de lluita i sang van costar.

El pròxim 4 d’octubre hem de anar TOTS i TOTES a demostrar que les i els estudiants de la UPV estem en contra de tanta retallada i tant de lladre i VOLEM una universitat PUBLICA, GRATUÏTA i de QUALITA, volem que sens respecte els nostres drets i la nostra veu.

Per que no es creïble que no hagi diners per a la Universitat però si per a Bankia, l’Exercit, l’Església, la F1, la Eurovegas i demés espeses innecessaris. El dijous farem que ens escolten, farem que vulguin o no, som el poble i EXIGIM mes INVERSIÓ per a la nostra educació i mes DRETS per a tots i totes.

Per tot això i més, a les 11:30 els esperarem a la PARANINFO (Edifici 3A, rectorat),

1 comentario

  1. Ha sido un poco vergonzoso que, con lo que ha costado entrar al acto, tras la lectura de un corto, inocente y obvio manifiesto, los manifestantes se hayan retirado como corderitos, dejando que los corruptos siguieran disfrutando de un acto pagado por todos nosotros, ¿no? Así no se consigue nada. Han debido de estar un buen rato después riéndose…

Los comentarios están cerrados.