La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna pels últims assassinats masclistes:

1.- El dia 31 de desembre de 2015 a Adra (Almería) una dona, Dima Mouaihat de 23 anys ha segut assassinada pel seu company de 62 anys en el domicili familiar amb una escopeta. L’home s’ha suïcidat. Tenien una xiqueta de 4 anys.
2.- El 31 de desembre de 2015 a Torrevieja (Alacant) trovaren una dona, Anna Nadolska de 31 anys i la filla de 9mesos, assassinades pel marit i pare per asfixia al domicili familiar. L’home es va suïcidar.
3.- El 4 de gener de 2016 a Madrid, una dona, de 43 anys ha segut assessinada per la seua parella en el domicli. L’home s’ha lliurat a la policia.
4.- El 5 de gener de 2016 a Galápagos (Guadalajara), una dona, Silvia de 33 anys, ha segut assassinada per la seua parella al domicili. Tenien una filla de 5 anys.


5.- El 8 de gener a Alange (Badajoz), una dona de 19 anys ha segut assassinada per la seua parella. La dona ho havia denunciat per maltractament i tènia ordre d’allunyament vigent.
L’any 2015, 70 dones, 9 xiquetes i xiquets han segut assassinades.
L’any 2016, 3 dones han segut assassinades en 8 dies.
Es va omplir Madrid en la gran Marxa 7N contra les violències masclistes i en les manifestacions del 25 novembre i continuen els assassinats.
I ja no és suficient amb les manifestacions de condemna. Ens estan matant i continuem exigint les accions urgents per al compliment del deure d’ assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència.
COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PERA L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?
Cridem, també als Ajuntaments i Governs Autonòmics que és l’hora de tenir com a prioritat el compliment de les mesures per combatre aquest femicidi.


Aixi mateix emplacem a complir amb les resolucions i compromisos adquirits amb l’aprovació de les Mocions presentades als Ajuntaments.
Des de la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, perquè les retallades han segut i són causa directa d’aquest assassinat.
Demanem als governs locals i autonòmics el compliment de les lleis per fer efectiu i real el dret de les dones a viure sense violència.
Exigim i exigirem el final d’aquests feminicidis, un assessorament real a totes les dones que el necessiten, el desenvolupament de la Llei integral i la incorporació de partides pressupostàries amb eixa finalitat.
Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat dolenta. Per això, la Coordinadora recorda la importància de mostrar públicament el rebuig per aquest terrorisme masclista i exigir als governs l’implicació que cal per eradicar-ho.
No hi ha temps, no hi ha excuses, JA.
LA LLUITA CONTINUA. ENS VOLEM VIVES I LLIURES
‪#‎TerrorismeMasclista‬ ‪#‎QüestióEstat‬ ‪#‎NiUnaMés‬ ‪#‎EnsFaltenTotes‬


taksim-2_2597755b