Més-Compromís constitueix el seu nou Espai Feminista

Més-Compromís ha constituït aquest cap de setmana el seu Espai Feminista, una organització dins de Més-Compromís que acull totes les dones de Més i de Joves PV que vulguen formar part. En la jornada, que es va dur a terme en la Petxina de València, va resultar triada com a coordinadora del Espai Feminista Ioana Sintimbrean, actual regidora d’Urbanisme a l’Ajuntament d’Oliva.

Segons Sintimbrean, «el *Espai que inaugurem ha de ser sobretot un espai acollidor, segur i amable per a totes les dones militants del nostre partit, des d’on pensar i repensar la política. Un espai on, des de l’empatia, els lideratges compartits i el pensament col·lectiu, puguem aprofundir en el projecte valencianista, d’esquerres, ecologista que som, amb una perspectiva feminista i transversal».