L’acampada de la Universitat de València a favor de Palestina «sembra la flama» en altres universitats

L’acampada a favor de Palestina a la Universitat de València, una de les primeres acampades universitàries a Espanya, seguint l’exemple de les universitats dels Estats Units, complix este dimarts la seua novena jornada de reivindicació, comptant amb el suport d’un centenar de persones. Recentment s’han sumat a esta mobilització les acampades d’universitats del País Basc, Navarra, Catalunya i Madrid. Els organitzadors mostren la seua satisfacció en haver aconseguit «sembrar la flama» entre altres estudiants universitaris per a exigir el cessament de les relacions amb l’Estat d’Israel per la guerra a Gaza. Esther Monje Hernández, membre d’esta acampada, ha assegurat que estan contents d’haver fet arribar el seu missatge en altres universitats espanyoles per a exercir «una major pressió» en les seues demandes.