22 de setembre: HEM PERDUT LA POR, concert solidari amb els represaliats de la Primavera Valenciana.

El passat febrer, els i les estudiants valencians ens van donar una lliçó de coratge i valentia quan van eixir al carrer i es van enfrontar a l’autoritat per lluitar pels seus drets, i ara ens toca a nosaltres demostrar-los que ni estaven sols aleshores ni ho estan ara. Aquell episodi es va saldar amb mes d’una trentena de detencions i mes de 200 persones denunciades, que ara s’enfronten a sancions que en molts casos s’eleven fins als 3.000 euros.

Per aquest motiu, el 22 de setembre, al Parc del Molí de Godella, tindrà lloc el concert «Hem perdut la por», impulsat per l’Assemblea de l’IES Lluís Vives i diversos col·lectius i organitzacions per ajudar a totes aquestes persones a pagar uns procesos judicials que no es mereixen. Obrint Pas, Aspencat, Los Chikos del Maiz, Arrap i Biano formen un cartell de luxe que ens farà vibrar en una nit unica que recordarem durant molt de temps.


HEM PERDUT LA POR
Concert solidari amb les i els represaliats de la Primavera Valenciana

OBRINT PAS
ASPENCAT
LOS CHIKOS DEL MAÍZ
ARRAP
BIANO

Dissabte 22 de setembre
20h PUNTUAL. (Per qüestions de permisos els concerts acabaran a la 01h)
Parc del Molí de Godella

6e. anticipada / 10 taquilla
punts de venda anticipada: Centre Social Terra (Benimaclet) / Racó de la Corbella (València) / Ca Bassot (Burjassot)

Hi haurà servei d’entrepans!

ORGANITZA: Assemblea IES Lluís Vives, Sindicat d’estudiants dels Països Catalans (SEPC), Alerta Solidaria, Ca Bassot, Assemblea «el micalet» per les llibertats i contra la repressió.

TOTS els beneficis aniran destinats ÍNTEGRAMENT a pagar les multes i procesos judicials de tots el multats per la primavera valenciana

1 comentario

Los comentarios están cerrados.