#23O , #25O , #27O. València es mou. #rodeaelcongreso


És moment de caminar junts, des de la nostra diversitat, per una mateixa causa!.
Estem assistint a la DESAPARICIÓ dels drets fonamentals del 99% de la població.
L’aplicació de plans d’ajustament estructurals, amb l’èmfasi posat en la destrucció del sistema de benestar que sufraguem entre tots, amb les retallades socials, unacorrupció omnipresent i alhora, reformes laborals que només perjudiquen altreballador, han aguditzat la situació precària ja existent, exposant a aquests col·lectius a una situació imposada, d’alta vulnerabilitat, risc d’exclusió
social o desaparició.

Diverses persones i col·lectius com a educadors, sanitaris, farmacèutics, aturats,bombers, conductors (tant d’empreses públiques com privades), alumnat, mares i pares, 15M, juristes, jubilats, associacions de veïns, PAH, entre d’altres,s’han organitzat des fa ja temps pel seu compte.
Els diferents governs que es deslegitimen mentint amb un fals programa electoral ens han anat emplaçant a fer-nos càrrec del deute extern generat. Deute aquesta provocada per la mala gestió, malbaratament i avarícia de sectors polítics, financers i banca.

Un deute, que al cap ia la fi NO hem generat nosaltres. Alhora l’actual Administració continua salvant bancs i grans corporacions amb diners públics(els nostres diners) Es burlen de nosaltres?. Sabem de sobres que els únics beneficiats d’aquesta crisi, són les grans fortunes i entitats responsables d’haver provocat, que en aquest moment segueixen especulant amb la nostra desgràcia i portant a paradisos fiscals els beneficis que amb això obtenen, amb el beneplàcit i cinisme d’una classe política que no ens representa.

Els governants no es plantegen com a fi últim sent la millora de les condicions que permetin als ciutadans mantenir una situació vital digna per poder afrontar aquesta crisi, sinó en molts casos procurar entorn favorable per gaudir de prebendes, privilegis i possibilitats d’enriquiment, a més de eludir sistemàticament les presumptes irresponsabilitats i il·legalitats que s’han comès per lliurar-se de l’acció de la justícia.

Som conscients que aquest descontentament ha provocat múltiples mobilitzacions fins al dia d’avui, però, tot aquest esforç, no ha tingut l’atenció corresponent en els estaments a les quals s’han dirigit, continuant la presa decisions sobre les quals s’ha mostrat un multitudinari rebuig.
Irremissiblement hem de continuar reclamant i rebutjant aquesta frenètica activitat legislativa que comença a provocar situacions dramàtiques en les nostres famílies i que proposa l’enfonsament del teixit de protecció i producció del nostre País, per això volem CONVOCAR A TOTES les plataformes i collectius possibles existents de la Comunitat per treballar de manera conjunta i unida.

Apel·lem a la unitat de les persones. Unim-nos orgullosos per defensar els nostres drets per tenir un impacte directe sobre el sistema, fent front a aquesta actitud repressora dirigida al poble des del poder. D’aquesta manera també serà més difícil la repressió desproporcionada per part de les «forces de l’ordre», i sobre les quals constantment gira un halo de total impunitat.

Tenim coneixement del que succeeix a Grècia, que avui ja es troba desbordada per la situació que els toca viure. No esperem a arribar a aquests extrems per unir-nos i fer front. Salvem les nostres diferències i treballem amb els nostres punts en comú, per aconseguir ser contundents en les nostres accions i reivindicacions.

Amb aquesta finalitat volem convocar-vos a unes jornades de protesta pacífica en què fem veure que sabem que les nostres desgràcies individuals tenen un origen comú.

Diguem NO als pressupostos de la fam per a tots. Cada col · lectiu lluitant i alçant la veu per dir com afecta al seu sector aquests il·legítims retallades
pressupostàries.
CRIDA:
Amb motiu de la segona convocatòria «Envolta el Congrés» a Madrid, el dia 25 i el 27d’octubre, 15M València convoca totes les persones i col·ectius a trobar alcarrer, cada un amb el seu propi lema i TOTHOM UNITS sota la mateixa causa comuna.

Valencia.“Grup de Treball del 15M Valencia per al seguiment de les protestes
contra els presupostos”:

Mail  
contacte grup: 25svlc@listas.acampadavalencia.net
Seguiment:

http://www.acampadavalencia.net/

https://www.facebook.com/acampadavalencia

http://www.livestream.com/spanishrevolutionsol

http://www.livestream.com/15mvalencia
http://globalrevolution.tv/

1 comentario

1 Trackback / Pingback

  1. Calendario de acciones #Rodealospresupuestos de fuera de Madrid | Primavera Valenciana

Los comentarios están cerrados.