El 15m esbronca a Rajoy

Centenars de manifestants s’apleguen des de primera hora del matí davant del Palau de Congressos de València per escridassar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i rebre’l amb el lema ‘No t’espere’. Rajoy visita avui València per inaugurar, juntament amb el president de la Generalitat, Alberto Fabra, un congrés que reuneix 1.500 directius d’empreses espanyoles. Els manifestants, convocats per diversos sindicats, entre els quals hi ha treballadors afectats per l’ERO a Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), xiulen i criden lemes contra la corrupció.

‘Valencians tots a una veu, al PP adéu’ i ‘fora corrupte’ són alguns dels crits amb què els manifestants reben el president espanyol, enmig d’un fort desplegament policíac. N’és una mostra aquesta foto, publicada per @vogliamotutto, amb agents de policia al terrat del Palau de Congressos.