Familiars i amics de l’última víctima de les bales de goma dels Mossos d’Esquadra inicien una campanya de denúncia

La ràbia i la impotència han crescut a mesura que passaven els dies entre els entorns familiar, veïnal i d’amistats d’Ester Quintana Porras, de 42 anys i veïna del barri de la Verneda de Barcelona. La incredulitat d’un primer moment va donar pas a la determinació de fer una denúncia pública per evitar el silenci i la impunitat al voltant del cas. Dissabte es van reunir en assemblea més d’una vuitantena de persones dels més diversos àmbits –l’Ester és molt coneguda arran de la seva feina de responsable cultural del centre cívic Parc-Sandaru– amb l’objectiu d’actuar en l’àmbit jurídic i social. D’aquella trobada n’han sorgit múltiples iniciatives –amb el suport de les entitats Stop Bales de Goma i Rereguarda–, i algunes d’aquestes ja s’han posat en marxa en poc més de 24 hores.

Fan una crida a la societat perquè tothom dibuixi un ‘pedaç’ als ulls dels polítics que figuren als cartells de campanya electoral. En aquest mateix sentit han creat una pàgina de facebook per a recopilar totes les imatges. També podeu enviar les fotografies per correu electrònic. A més, han convocat una concentració per aquest dimecres 21 de novembre a les 18h davant la seu del Departament d’Interior de la Generalitat, a la confluència del carrer Diputació amb el passeig de Sant Joan.

Familiares y amigos de la última víctima de las balas de goma los mossos d’esquadra comienzan una campaña de denuncia

La rabia y la impotencia han crecido a medida que pasaban los días entre los entornos familiar, vecinal y de amistades de Ester Quintana Porras, de 42 años y vecina del barrio de la Verneda de Barcelona. La incredulidad de un primer momento dio paso a la determinación de hacer una denuncia pública para evitar el silencio y la impunidad alrededor del caso. El sábado se reunieron en asamblea más de 80 personas de los más variados ámbitos (Ester es muy conocida a raíz de su trabajo de responsable cultural del centro cívico Parque Sandaru) con el objetivo de actuar en el ámbito jurídico y social. De aquel encuentro han surgido múltiples iniciativas –con el apoyo de las entidades Stop Balas de Goma y Retaguardia–, y algunas de estas ya se han puesto en marcha en poco más de 24 horas.
Hacen un llamamiento a la sociedad porque todo el mundo dibuje un ‘parche’ a los ojos de los políticos que figuran a los carteles de campaña electoral. En este mismo sentido han creado una página de facebook para recopilar todas las imágenes. También podéis enviar las fotografías por correo electrónico. Además, han convocado una concentración por este miércoles 21 de noviembre a las 18h ante la sede del Departamento de Interior de la Generalitat,en la confluencia de la calle Diputación con el paseo de San Juan.

Fuente:http://www.setmanaridirecta.info/noticia/familiars-amics-lultima-victima-les-bales-goma-dels-mossos-desquadra-inicien-una-campanya-de