Escalada repressiva a la ciutat de València. 4 nous detinguts per la darrera vaga d’estudiants

vaga

vagaAvui, dia 18 de juny i un mes després de la Vaga d’Estudiants del 9 de maig del 2013, han detingut 4 persones a València.

La Brigada d’Informació de la Policia Nacional ha citat aquestes  4 persones a les 10:00h en les dependències de la Prefatura Policial, on han acudit amb un advocat ihan sigut detingudes.

Els 4 s’han negat a declarar en comisaria, i a les 14:00h han quedat en llibertatamb càrrecs; a tots se’ls imputen desordres públics i danys.

D’altra banda, hem sabut que altres 5 persones han estat citades per la Brigada d’Informaciódemà a les 10:00h en la Prefatura Policial, pel qual prevenim noves detencions. A aquestes cal sumar la detenció produïda ahir d’un altre jove acusat pels mateixos càrrecs en relació a la Vagad’Estudiants del 9 de maig.Ja són 10 els imputats aquesta setmana.

Si fem una ullada als últims mesos, observem unaforta escalada repressiva a la ciutat de València. En la Vaga General del 14 de novembre van serdetingudes 22 persones, de les quals 7 encara resten imputades per diversos càrrecs com atentat al’autoritat, desordres públics o desobediència a l’autoritat. A més la detenció d’un veí del Cabanyal, 4 mesos després d’aquesta mateixa vaga, per policies de paisà en el seu propi domicili, acusant-lo dedanys a una entitat financera.Front a l’augment de la pressió exercida per les forces de l’Estat, el pròxim 25 de juny es realitzarà una manifestació antirepressiva que sortirà a les 19:00h des del CIE de Sapadors de València en solidaritat amb els detinguts