Les esquerres tornarien a guanyar en les eleccions a les Corts Valencianes, segons una enquesta

Si ara hi hagués eleccions a les Corts Valencianes les esquerres continuarien essent majoritàries, amb un PP que continuaria patint una davallada d’escons, amb Compromís i el PSPV pujant i amb Ciutadans guanyan més pes, en detriment de Podem, que recularia. Així ho indica una enquesta de l’empresa Invest Group que ha fet pública avui el diari Levante-EMV, segons la qual el PP obtindria 27 diputats (ara en té 31), seguit del PSPV, amb 26 (23), de Compromís, amb 21 (19), Ciutadans, amb 17 (13) i Podem, amb 8 (13).

En percentage d’intenció directa de vot, el PP obtindria un 15,9 %, del vot; el PSPV, un 15,2%; Compromís, un 13 %; Ciutadans, un 9,9%, i Podem, un 5 %. EUPV, que va quedar fora de las corts, tindria un 2,1% d’intenció de vot.

Mònica Oltra continua essent la dirigent més ben valorada, amb un 5,95 de nota, seguida de Ximo Puig, amb tindria un 5,59; Antonio Montiel, un 5,57; Carolina Punset, un 4,95 i Isabel Bonig, un 4,5.

09OCTintencionvoto

Fuente:http://www.vilaweb.cat/noticies/les-esquerres-tornarien-a-guanyar-en-les-eleccions-a-les-corts-valencianes-segons-una-enquesta-de-levante-emv/