El vídeo «Qui som els valencians?» es fa viral en Youtube

Qui som els valencians?’ És una bona pregunta. Potser no siga massa fàcil ni ràpida de respondre, però la productora audiovisual Granissat ha pogut condensar aquesta contestació en un vídeo de 8 minuts.

La productora ha explicat en una xarxa social que “es proposa el gran repte de sintetitzar la història dels valencians en pocs minuts d’una manera didàctica i divertida”: I ben cert és que és divertida, només heu de comprovar les referències actuals de sèries de televisió, videojocs o festivals.

A més d’això, trobareu una explicació un tant històrica i un tant actual per tal d’intentar definir el passat, el present i el futur dels valencians.

Per a aquest vídeo, Granissat Productora Audiovisual ha comptat amb l’assessorament històric de Vicent Baydal i la veu en off d’Amàlia Garrigós “amb qui ha sigut un plaer i un honor treballar”, segons expliquen al comunicat anunciat a les xarxes. A més, també volen fer agraïments a Drop360, Agustí Campos i Iñaki Mazkiaran per la seua col·laboració.Font: LaVeuPV