Judici contra la sanció al company Marco Llerena

Demà, dimecres 11 de gener, a les 11:40 hores, a la Sala del Contenciós Administratiu de la Ciutat se la Justícia, tindrà lloc un judici contra la sanció imposada a Marco Llerena, membre del Secretariat de la Intersindical Valenciana, per “organitzar una manifestació contra la repressió i la Llei Mordassa” el 19 de febrer de 2015. Una manifestació que va ser convocada col·lectivament per “Juntes sense por”. La sanció de 300 euros ja ha estat cobrada per l’Administració.

Aquesta sanció és una mostra més de la repressió contra activistes socials i sindicalistes que s’està fent des del govern espanyol. Per això, s’ha recorregut davant dels tribunals, per acabar amb la impunitat del govern contra aquelles persones que lluiten contra les lleis que pretenen fer callar la protesta social i sindical en un moment de retallades, de polítiques antisocials i contràries als interessos de la majoria de la població.

Delegades i delegats de la Intersindical Valenciana es concentraran a partir de les 11:15 hores a la Ciutat de la Justícia per expressar el suport al company Marco.

http://intersindical.org/noticies_actualitat/article/judici_contra_la_sancio_al_company_marco_llerena